Vrijetijdsactiviteiten

Al het vakantiehuis CO18 met tuinterras en het omliggende vakantiecomplex bieden tal van voorzieningen en een breed scala aan recreatieve activiteiten om te genieten van een ontspannen vakantie met het gezin.

Fietstoerisme & wandelvakantie

De unieke ligging in de Ijsselvallei op de grens van de Achterhoek en de Veluwe, het grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland, zorgen voor een schilderachtig landschap tussen water en natuurlandschappen vol groene schoonheid.
Daarom is ons vakantiehuis bijna het ideale uitgangspunt voor gevarieerde recreatie of een weekendje weg, vooral omdat de accommodatie op slechts 60-90 minuten afstand van het Rijn- of Ruhrgebied ligt en dus snel bereikbaar is.

Droompark Marina Strandbad in Olburgen in de Gelderse regio is een heerlijke plek om te ontspannen, want het landschap is een paradijs voor fietsers en wandelaars. Direct langs het park loopt bijvoorbeeld een fietspad dat langs de Ijssel loopt en de omliggende dorpen met elkaar verbindt. De fietsverhuur is ideaal gelegen direct in het park, zodat u direct vanuit het vakantiehuis op pad kunt. Je kunt bijna overal komen met de fiets. Ideaal voor fietstochten zijn bijvoorbeeld de uitgestrekte heidevelden van de Veluwe, de landelijke uitgestrektheid van de Achterhoek en, last but not least, de fietsroutes langs de IJssel. De natuurbeleving en de kleine bezienswaardigheden in de Nederlandse provincie Gelderland zijn bijna onuitputtelijk.

De vele wandelroutes trekken de laatste jaren ook steeds meer wandelaars uit Duitsland, want in de omgeving van de IJssel en het Nationaal Park de Veluwe vindt u rust, ontspanning en cultuur.